E-coaching
9622
page-template-default,page,page-id-9622,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

E-coaching

Ecoaching

 

U heeft het gevoel dat eHealth u kan helpen om de zorg te verbeteren, maar mist de tijd of ruimte om hier een goed plan voor te maken.

Uw organisatie krijgt snel inzicht waar het innovatie met eHealth het meeste loont. We kijken zowel vanuit het perspectief van de patiënt als de zorgprofessional. Omdat de geïnventariseerde eHealth oplossingen gebaseerd zijn op problemen waar mensen daadwerkelijk mee worstelen, helpt dat om duurzame verandering te realiseren.

 

Werkwijze

De Quickscan eHealth bestaat uit een intake met het management, 5-10 (telefonische) gesprekken met patiënten en een groepsgesprek met 3-5 zorgverleners. Vervolgens is er een digitale ronde voor het prioriteren van de kansen/oplossingen die genoemd worden.

 

Kosten

Een standaard Quickscan kost 495 euro ex btw.

 

Informatie

Wilt u meer weten over deze Quickscan? Of wilt bespreken of de Quickscan aangepast kan worden aan uw vraag of situatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.