Training: Digitale middelen, gewoon doen!
9266
page-template-default,page,page-id-9266,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Training: Digitale middelen, gewoon doen!

artboard-3
Training voor zorgprofessionals

 

De kijk op gezondheid en gezondheidszorg verandert. Voor het realiseren van effectievere en betaalbaardere zorg, wordt steeds meer ingezet op preventie, zelfmanagement en personalized care. Digitale middelen kunnen ondersteunen bij deze ontwikkelingen.

De digitale ontwikkelingen gaan door en zullen impact hebben op het werk van zorgprofessionals. Deze training is voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan om digitale middelen uit te proberen.

 

Er zijn voldoende goede en goedkope producten die zorgverleners direct kunnen inzetten om de zorg voor hun patienten te verbeteren. Denk aan: apps gebruiken, foto’s of video’s maken, een gesprek opnemen, registreren van dagelijkse beweging en online cursussen volgen. Daarnaast heeft de zorgorganisatie vaak ook services in gebruik zoals beeldbellen en e-consult waar zorgverleners (meer) gebruik van kunnen maken. Iedereen kan experimenteren met digitale middelen!

 

Resultaat training

Met deze workshop krijgen zorgverleners snel inzicht in de meerwaarde van het gebruik van eHealth/digitale middelen en hoe ze deze middelen kunnen inzetten om hun patienten zorg te verbeteren. In de training wordt meteen de vertaalslag naar de praktijk gemaakt.

 

Specifiek aan deze training
  • Het patiënten perspectief is uitgangspunt. Patiënten participeren actief in de workshop.
  • Deelnemers gaan actief aan de slag met verbeteren van hun eigen zorg(proces).

 

Deelnemers

In company training voor zorgorganisaties. De deelnemers zijn zorgprofessionals.

 

Opzet & inhoud

Twee dagdelen met een tussenperiode van enkele weken. Aan bod komt:

  • Uitleg over de (verwachte) veranderingen in de zorg door digitale middelen, welke digitale middelen er zijn? hoe je die kunt gebruiken?
  • Patiënten panel bevragen. Waar zien patiënten verbeteringen? Tevredenheid/ gemak? Effectiviteit? Kunnen digitale middelen worden ingezet om deze verbeteringen te realiseren?
  • Plan van aanpak maken. Hoe ga jij de komende tijd digitale middelen gebruiken in de zorg (bij welke doelgroep en met welk doel)? hoe ga je dat gebruik evalueren?
  • Ervaringen delen, ideeën uitwisselen en je actieplan aanpassen

 

Kosten

2400 euro ex BTW. Het gaat om een training van twee dagdelen. Het maximaal aantal deelnemers is 24

 

Informatie

Wilt u meer weten over deze training of de mogelijkheden van ehealth in in uw praktijk?  Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.