Activiteitenmonitor
9270
page-template-default,page,page-id-9270,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Activiteitenmonitor

artboard-4
Activiteitenmonitor

 

U bent overtuigd van de toegevoegde waarde van activiteitenmonitors, maar het is er nog niet van gekomen om ze in uw zorgpraktijk in te zetten.

Met activiteitenmonitors kunt u patiënten beter inzicht geven in hun beweeggedrag of juist gericht werken aan meer fysieke activiteit en minder sedentair gedrag. Ook kunt u activiteitenmonitors inzetten om in de nazorgfase patiënten te stimuleren om te blijven bewegen.  Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat op deze manieren monitoren van beweeggedrag effectief is. Goed om mee aan de slag te gaan dus!

 

Werkwijze en resultaat

Ecare4you kan u helpen om met activiteitenmonitors uw beweegprogramma te verbeteren. De volgende onderdelen zijn vaak onderdeel van onze aanpak.

 

Stap 1. Workshops met patiënten, zorgverleners en eventueel andere stakeholders om te bepalen hoe activiteitenmonitors meerwaarde kunnen hebben in uw (bestaande) beweegprogramma’s (zoals bijvoorbeeld graded activity of graded exposure).

 

Stap 2. Blauwdruk maken van het nieuwe zorgproces en opstellen van een implementatieplan.

 

Stap 3. Implementeren en verbeteren van de nieuwe manier van werken, coachen van uw medewerkers bij het effectief geven van feedback. Alleen de inzet van technologie is niet genoeg. Om te komen tot duurzame gedragsverandering is actieve support van een zorgverlener nodig. Dit is een vak apart. Ecare4you heeft veel kennis en ervaring met hoe je op een positieve en stimulerende manier feedback geeft op metingen en kan uw zorgverleners hierin coachen.

 

Kosten

Op basis van een vrijblijvend gesprek maken wij een offerte op maat.

 

Informatie

Wilt u meer weten over werken met een activiteitenmonitor? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.