Over ons
9109
page-template-default,page,page-id-9109,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Het team van ecare4you

 

Mia Willems en Carin Schröder hebben elkaar leren kennen in dienst van De Hoogstraat Revalidatie en het UMC Utrecht. Deze samenwerking bleek een gouden greep. Ze zijn complementair waardoor ze elkaar inspireren en samen verder komen. In 2018 hebben ze de coöperatie Ecare4you opgericht, een sociale onderneming -zonder winstoogmerk- die wil bijdragen aan zorg en steun die er echt toe doet.

portretten-cenm-11

Carin Schröder

 

Mijn kracht is dat ik goed theorie kan vertalen naar de praktijk en andersom. Naast Ecare4you werk ik als gz-psycholoog in mijn eigen praktijk health-support4you. Ik heb mij gespecialiseerd in gedragsverandering en het ontwerpen van psychosociale zorg voor mensen met een ziekte of lichamelijke beperking. Deze kennis en ervaring ondersteunt bij het realiseren van zorgverbeteringen, omdat het aanpassen van gedrag vrijwel altijd een centrale rol speelt in psychosociale zorg, zowel bij patienten als zorgverleners.

Ik wil organisaties helpen kiezen om die dingen te doen die er voor de patiënt echt toe doen.

 

Expertise: toegepast onderzoek, beïnvloeden van gedrag, kennis van neuromusculaire ziekten en chronische pijn, analytisch, toekomstgericht.

 

researchgate-squarelogo-1488811667083

portretten-cenm-13

Mia Willems

 

Als ervaren innovatiemanager ben ik op zoek naar ontwikkelingen en kansen voor innovaties in de zorg. Ik ben gefascineerd door de mogelijkheden die e-health biedt om de zorg te verbeteren voor de patiënt.

Wat mij energie geeft is implementatie van veranderingen in de zorgpraktijk: ik ben pas tevreden als ik een praktisch en werkend resultaat zie.

Ik ben vasthoudend en opereer onafhankelijk. Ik bewandel graag de niet gebaande paden die een beroep doen op mijn creativiteit.

Anders denken, anders doen!

 

Expertise: patiëntenperspectief, co-creatie, veranderingsprocessen, resultaatgericht, projectmanagement, revalidatiezorg.

 

De kracht is dat Mia en Carin met een frisse blik en kennis van de zorg concreet hebben gemaakt hoe wij digitale middelen slim kunnen inzetten.

— Jabe Mertens, directeur Medinello

Mia en Carin zijn een sterk duo. Ze lachen veel, maar stellen ook kritische en soms ontregelende vragen. Ze hebben in hun werk hetzelfde doel: een resultaat waar de patient van profiteert.

— Steven van Berlekom, directeur zorg&innovatie De Hoogstraat Revalidatie

Het is fijn samenwerken met Mia en Carin. Ze werken deskundig en professioneel. Ook mooi om te zien hoe ze de verbinding tussen onderzoek en praktijk maken.

— Jacobien van Holland, adviseur sociaal domein gemeente Zeist