Quickscan eHealth
9264
page-template-default,page,page-id-9264,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Quickscan eHealth

artboard-1
Quickscan eHealth

 

U heeft het gevoel dat eHealth u kan helpen om de zorg te verbeteren, maar mist de tijd of ruimte om hier een goed plan voor te maken.

Uw organisatie krijgt snel inzicht waar het innovatie met eHealth het meeste loont. We kijken zowel vanuit het perspectief van de patiënt als de zorgprofessional. Omdat de geïnventariseerde eHealth oplossingen gebaseerd zijn op problemen waar mensen daadwerkelijk mee worstelen, helpt dat om duurzame verandering te realiseren.

 

Werkwijze

De Quickscan eHealth bestaat uit een intake met het management, een groepsgesprek met 4-6 patiënten en een groepsgesprek met 4-6 zorgverleners. Kansen en oplossingen worden geinventariseerd en geprioriteerd.

 

Kosten

Een standaard Quickscan kost 495 euro ex btw.

 

Informatie

Wilt u meer weten over deze Quickscan? Of wilt bespreken of de Quickscan aangepast kan worden aan uw vraag of situatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

De Quickscan heeft geholpen om het container begrip eHealth om te zetten naar concrete kansen voor ons bedrijf. We hebben nu een kapstok om verder te gaan.

— Jabe Mertens, directeur Medinello

De Quickscan heeft op een snelle manier focus gebracht. Dat helpt om te kiezen hoe we verder gaan met het patiëntenportaal. Zeker de input van patiënten is van grote meerwaarde.

— Ingrid van der Port, programmamanager Revant Revalidatie