Scan doen en blijven doen
9268
page-template-default,page,page-id-9268,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Scan doen en blijven doen

artboard-2
Scan doen en blijven doen

 

U heeft een digitale dienst of product ingevoerd maar het gevoel dat deze beter gebruikt kan worden of dat er meer patiënten van kunnen profiteren. Onze scan ‘doen en blijven doen’ helpt u om deze dienst/product een boost te geven.

Veel zorgverleners zien het voordeel van het gebruik van innovatieve middelen en willen er graag mee werken, maar toch is het structureel invoeren van een digitale dienst/product altijd lastig. Het vraagt om verandering van het zorgproces en aanpassing van de werkwijze van zorgverleners. Die veranderingen  gaan niet vanzelf en kosten tijd die u mogelijk niet heeft. Onze scan geeft concrete handvatten om veranderingen blijvend te realiseren.

 

Werkwijze

Met de korte scan, bestaande uit een intake gesprek aangevuld met  5-10 (telefonische) gesprekken met stakeholders, zoals patiënten, management en hulpverleners, krijgt u een handzaam en praktisch plan om het gebruik van uw innovatieve dienst/product te verbeteren.

 

Kosten

Een standaard scan “doen en blijven doen” kost 495 euro ex btw.

 

Informatie

Wilt u meer weten over deze scan? Of wilt u bespreken of de scan aangepast kan worden aan uw vraag of situatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.